12. apr. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik kommer ud på balkonen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-63941.jpg
Foto: Allover Press
Det bliver smukt og meget følelsesladet, når kronprins Frederik på sin 50-års fødselsdag træder ud på balkonen på Amalienborg, hvor han vil være omgivet af sin mor, hustru og fire børn.

Kronprins Frederik vil på sin fødselsdag den 26. maj komme ud på balkonen på Frederik VIII’s Palæ, Amalienborg, klokken 12.00 sammen med kronprinsesse Mary og deres fire børn prins samt dronning Margrethe.

Der er virkelig lagt op til en fantastisk balkonscene på den helt særlige lørdag, som forhåbentlig bliver en solrig en af slagsen.

Et brag af en kongelig fejring

Uanset vejret er der dog lagt op til et brag af en fejring af kronprinsens runde fødselsdag, som hovedpersonen helt sikkert glæder sig meget til.

Da Frederik fyldte 40 år, var han - med sine nære omkring sig - også ude på balkonen for at lade sig hylde af de mange danskere på slotspladsen.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-445750_2.jpg
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet

Når 50-årsdagen oprinder, skal kronprinsen nok regne med at blive kaldt ud på balkonen mere end én gang.

Allerede mandag den 16. april kl. 12.00 skal dronning Margrethe fejres på balkonen i anledning af sin 78-års fødselsdag.

Direkte TV med BILLED-BLADET

BILLED-BLADET sender naturligvis direkte TV fra både kronprinsens 50-års fødselsdag og dronningens 78-års fødselsdag.

På mandag, den 16. april, fra klokken 11.45 kan I følge med i transmissionen af dronningens fødselsdagsfejring på Amalienborg.

Læs mere om: