Mandag, 21. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik modtaget med kæmpe jubel på Frederiksberg Allé

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Det var et kæmpe kollektivt jubelbrøl, der mødte kronprins Frederik, da han løb over målstregen på Frederiksberg Allé efter at have løbet 10 kilometers Royal Run.

Kronprins Frederik var virkelig glad og stolt, da han krydsede målstregen efter at have løbet 10 kilometers Royal Run i Købejhavn sammen med 26.000 andre løbere.

Kronprinsen var i ganske fin form, da han kom i mål efter en lang dag på landevejen over det meste af Danmark.

- Det er overvældende, sagde Frederik, da han blev bedt om at sætte ord på sin oplevelse i København og resten af landet på den helt særlige løbedag.

Stolt af sin familie

Kronprinsen var glad for danskernes opbakning, men det gjorde nu alligevel et særlig stort indtryk på ham, da dronning Margrethe hyldede ham fra balkonen på Amalienborg. Frederik var også meget stolt af sine børn, som løb familieudgaven af Royal Run på Frederiksberg mandag formiddag. Frederik fortalte, at han havde regnet med, at børnene og kronprinsesse Mary ville løbe den engelske mil på 1,609 kilometer i samlet flok fra start til mål. Det gik dog lidt for langsomt for prins Christian, der spurtede fra feltet og kom først i mål i formiddagens interne familiekonkurrence.

Kronprins Frederik klar til mere fest

Kronprins Frederik indrømmede, at det havde været en fysisk krævende dag, men lysten til at levere foran hele Danmark drev ham frem.Kronprinsen fortalte også, at han glæder sig til de næste dage med fødselsdagsfest, og at han er i form til det hele.

Festen kulminerer på lørdag den 26. maj med balkonscene på Amalienborg, karetkørsel gennem København og gallatafel på Christiansborg Slot.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden