Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på vigtigt besøg i Sverige

kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. 

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Det danske kronprinspar skal sidst i maj stå i spidsen for et stort erhvervsfremstød i Sverige.

Fredag, 24. februar 2017 - af Marianne Singer

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er kendt for at være et stærkt team, når de sammen rejser ud i verden for at repræsentere Danmark.

Sidst i maj er det svenskerne, der kan glæde sig over fornemt besøg fra kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, når de sammen deltager i et stort, officielt erhvervsfremstød i Stockholm. 

Besøger måske kronprinsesse Victoria

Ifølge hoffets hjemmeside finder erhvervsfremstødet sted den 29. og 30. maj under overskriften Liveable Scandinavia med fokus på Intelligent Healthcare, Sustainable Cities og Modern Lifestyle.

Der er stor sandsynlighed for, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også finder tid til at se kronprinsesse Victoria og hendes familie under opholdet.

Nær venskab

Det danske kronprinspar og det svenske kronprinsessepar er nære venner.

Kronprinsesse Mary stod fadder til prinsesse Estelle, mens kronprins Frederik stod fadder til prins Oscar i sin tid.  

LÆS OGSÅ: TILLYKKE: Prinsesse Estelle fylder fem år

Dronning Margrethe fortalte om den nære relation

For nylig udtalte dronning Margrethe følgende i et stort interview med Foreningen Norden til medlemsbladet Norden Nu, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe uddrag fra.

– Kronprinsen er meget, meget gode venner med kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Det samme gælder for hans forhold til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. De ses meget, både hos hinanden og ude i verden.