5. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik og prins Joachim skal fyre den af i Klampenborg

Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Det er en festlig begivenhed, der denne uge venter kronprins Frederik og prins Joachim, der begge deltager i Kongefugleskydning i Klampenborg nord for København.

Både kronprins Frederik og prins Joachim er gode til at ramme plet, så de kan se frem til en god dag på Sølyst, der midt på ugen lægger bane og skiver til årets Kongefugleskydning.

Efterfølgende skåles og hygges der i de fornemme rammer i Klampenborg for dagens resultater, når der er frokost i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab.

Prins Joachim bor et stenkast væk

Mens kronprinsen onsdag formiddag skal tilbagelæge en længere køretur for at nå til Sølyst i Klampenborg nord for København, så kan prins Joachim blot spadsere fra sit hus over vejen til skydefesten. Joachim bor nemlig på Emiliekildevej blot et stenkast fra Sølyst.

Læs artiklen: Kongelig familiehygge i Rio

Ældgamle traditioner holdes i hævd

Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab er en af de ældste eksisterende foreninger i Danmark med en historie, der kan spores helt tilbage til 1443. Selskabet har siden 1948 resideret på Sølyst i Klampenborg, hvor man stadig holder de mange ældgamle traditioner i hævd.

Siden 1500-tallet har den danske monark og andre kongelige været medlemmer af Skydeselskabet.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: