Mandag, 18. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik på vigtig opgave i Paris

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Forberedelserne til De Olympiske Lege i Paris 2024 er i fuld gang. Kronprins Frederik ankom søndag til den franske hovedstad for at deltage i arbejdet med forberedelserne.

Kronprins Frederik har haft en ganske travlt periode på det seneste, og selv om sommerferien nærmer sig, skruer han ikke ned for arbejdstempoet.

Søndag rejste kronprins Frederik til Paris for at deltage i vigtige møder i Den Internationale Olympiske Komité. Som medlem af IOC skal kronprinsen være med til at koordinere forberedelserne til De Olympiske Lege i Frankrigs hovedstad i 2024.

Kronprins Frederik med i forberedelserne

Kronprins Frederik rejser hjem fra Paris-møderne i morgen tirsdag den 19. juni. Kronprinsen er også med til arbejdet forud for ungdommens vinter-OL i den schweiziske by Lausanne i 2020, så Frederik bliver mere og mere involveret i de store projekter i Den Internationale Olympiske Komité.

Kronprinsparret klar til sommerferie

Når IOC-møderne i Paris er vel overstået, kan kronprinsen så småt begynde at forberede sig til sommerferien med kronprinsesse Mary og parrets fire børn. Sidst i juni har Christian, Isabella, Josephine og Vincent sidste skoledag på Tranegårdskolen i Hellerup, og så er der for alvor gang i sommerhyggen i den royale familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden