Søndag, 3. juni 2018 - af af

VIDEO: Frederik i højt humør blandt store og små fodboldstjerner

Der var gang i den, da kronprins Frederik ved et Red Barnet-arrangement gik på fodboldbanen med en masse glade børn samt med VM-spillerne Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Pione Sisto.

Der var highfive og højt humør, da kronprins Frederik gik på banen med VM-fodboldlandsholdets superstjerner i Helsingør for at træne en flok glade fodbolddrenge i forbindelse med Red Barnet-projektet ”Plads til Alle”.

 

 Kronprinsen og  topscorer Christian Eriksen, der af sportsjournalister kaldes kong Christian, var i fin form. Frederik og Christian styrede en skudtræningsøvelse med de unge talenter fra Helsingørs U-9 afdeling.

 

Frederik var glad for at komme på græs

”Plads til Alle”-projektet er et samarbejde mellem Red Barnet, DBU og Helsingør Kommune. Projektet har fokus på at hjælpe børn med at blive inkluderet i fritidslivet. Frederik var glad for at komme på græs for at sætte fokus på det gode fritidsliv for børn. Efter en travlt fodboldformiddag, hvor kronprinsen også var på besøg i VM-holdets træningslejr, skrev Frederik autografer til sine unge fans. Danmarks landsholdshelte var glade for at være på banen med kronprinsen og glade for, at han besøgte dem i deres træningslejr forud for VM i Rusland.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Se de fine billeder, og læs alt om Frederiks fodbolddag i næste uges udgave af BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden