Torsdag, 16. juni 2016 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik støtter dronning Margrethe

Foto: All Over Press
Dronningen modtager sammen med kronprinsen den amerikanske udenrigsminister fredag formiddag på Amalienborg.
USA's udenrigsminister John Kerry besøger Amalienborg fredag formiddag, og han bliver i Christian IX’s Palæ modtaget af dronning Margrethe og kronprins Frederik.   God oplevelse på Amalienborg Kronprinsen støtter dermed sin mor og bidrager dermed til, at den amerikanske udenrigsminister får den bedst tænkelige oplevelse af mødet på Amalienborg i København.   Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!  

Vil altid hjælpe

I det hele taget har kronprins Frederik ikke lagt skjul på, at han uanset hvad altid vil hjælpe dronningen. Det erklærede han således i talen, han holdt til dronning Margethes 75-års taffel på Christiansborg Slot.   Læs artiklen: Kronprins Frederik bød velkommen til sin mors store gallafest  

Afløste prins Henrik

- Du skal vide, at uanset hvad der sker, har du til hver en tid min dybfølte støtte, opbakning og allerstørste respekt, sluttede kronprins Frederik sin flotte tale den 15. april 2015.   Den aften var det i øvrigt også kronprinsen, der rejste sig og bød velkommen til gallataffel på Christiansborg, hvor dronningens 75-års fødselsdag blev fejret med det officielle Danmark.   Han afløste prins Henrik, der ellers skulle have budt velkommen og have holdt tale for sin hustru. Prins Henrik var dog desværre syg og derfor ikke tilstede på Christiansborg.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden