Søndag, 3. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik tilbage i Californien

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
For kronprins Frederik er der mange vigtige punkter på programmet, når han fra i dag tager hul på et arbejdsbesøg i San Francisco.

Kronprins Frederik deltager i fra i dag og til og med på tirsdag i det såkaldte DenmarkBridge CEO-summit i San Francisco i USA. Kronprinsen er protektor for foreningen DenmarkBridge, der har til formål at sikre danske virksomheder og iværksættere bedre adgang til viden, netværk og kapital i Silicon Valley i Californien. Kronprinsen er frontfigur, når der skal bygges bro mellem danske og amerikanske virksomheder, og den opgave er han begejstret for.

 

Frederik på scenen

Frederik har i flere år været med til at markere DenmarkBridge udadtil, og for nylig var han på scenen i Tivoli Hotel & Congress Center, da DenmarkBridge holdt konference og bød på prisoverrækkelse til en fremtrædende dansk virksomhed.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsen overrakte prisen og fortalte i sin tale, at han er glad for hvert år at besøge Silicon Valley for at følge udviklingen dér og for at møde de danskere, som er fremtrædende på den teknologiske scene.

Et rart gensyn

For kronprins Frederik bliver det sikkert også et rart gensyn med Californien, som han besøgte allerede i sin tid på den verdensberømte Mondavi-vingård i Napa Valley, lidt nord for San Francisco. Her opholdt kronprinsen sig i 1989, hvor den legendariske Robert Mondavi tog ham under sine vinger. Siden er kronprinsen vendt tilbage til Californien adskillige gange - med flere besøg i verdens tech-centrum Silicon Valley, hvor foretagender som Google og Facebook har hjemme.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden