Kronprins Frederik tog mor med i byen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe.

Kronprins Frederik og dronning Margrethe.

Foto: Lars H. Laursen
Kronprins Frederik og dronning Margrethe overværede sammen en smuk koncert i Københavns Domkirke med Det Kongelige Kantori og Københavns Drengekor.

Kronprins Frederik havde inviteret sin mor, dronning Margrethe, med til opførelsen af Haydns værk "Skabelsen", som den 15. november blev opført i Københavns Domkirke med Det Kongelige Kantori Københavns Drengekor og en stjernerække af solister. 

Kronprins Frederik er nemlig protektor for Københavns Drengekor, der snart skal tage afsked med deres dirigent gennem næsten 30 år, Ebbe Munk, der har valgt at gå på pension. 

Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsen og dronningen takkede for gode oplevelser

Med opførelsen af “ Skabelsen” blev det et flot flot farvel til Ebbe Munk, der den 16. november gentager den enestående opførelse i Århus Domkirke med koret, som han har fejret store kunstneriske successer med og har rejst med over hele verden.

Foto: Lars H. Laursen

Til februar er det slut, og det betød formentlig meget for den kongelige protektor, kronprins Frederik, og dronning Margrethe, at de fik mulighed for at sige pænt tak til Ebbe Munk for de store oplevelser ved at overvære den fantastiske koncert. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden