Kronprins Frederik tog mor med i byen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe.

Kronprins Frederik og dronning Margrethe.

Foto: Lars H. Laursen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe overværede sammen en smuk koncert i Københavns Domkirke med Det Kongelige Kantori og Københavns Drengekor.

Lørdag, 16. november 2019 - af Trine Larsen

Kronprins Frederik havde inviteret sin mor, dronning Margrethe, med til opførelsen af Haydns værk "Skabelsen", som den 15. november blev opført i Københavns Domkirke med Det Kongelige Kantori Københavns Drengekor og en stjernerække af solister. 

Kronprins Frederik er nemlig protektor for Københavns Drengekor, der snart skal tage afsked med deres dirigent gennem næsten 30 år, Ebbe Munk, der har valgt at gå på pension. 

Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsen og dronningen takkede for gode oplevelser

Med opførelsen af “ Skabelsen” blev det et flot flot farvel til Ebbe Munk, der den 16. november gentager den enestående opførelse i Århus Domkirke med koret, som han har fejret store kunstneriske successer med og har rejst med over hele verden.

Foto: Lars H. Laursen

Til februar er det slut, og det betød formentlig meget for den kongelige protektor, kronprins Frederik, og dronning Margrethe, at de fik mulighed for at sige pænt tak til Ebbe Munk for de store oplevelser ved at overvære den fantastiske koncert. 

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!