2. feb. 2021
Af Marianne Singer

Kronprins Frederik vækker opsigt med cool stil: Hvor køber man det?

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik.
Foto: Martin Høien
Kronprins Frederik vækker på nyt billede opsigt med særligt sit smarte bælte.

Det vakte begejstring hos danskerne, da kongehuset søndag delte et herligt opslag, hvor man ser kronprins Frederik og den svenske kronprinsessefamilie ønske hinanden en god VM-finale før den store herrehåndbold-kamp.

Det blev til en rigtig spændende kamp, der som bekendt endte med guld til Danmark.

Utrolig cool

På billedet ser kronprins Frederik utrolig cool ud i en afslappet skjorte, loafers og et par jeans med et spraglet bælte i.

Et look, der har vakt opsigt og får kommentarer fra kongehusets mange følgere, der især lægger mærke til kronprinsens bælte.

"HVOR KAN MAN KØBE DET BÆLTE?", "legendarisk bælte", "Jeg måtte også lige kigge en ekstra gang på det bælte - en modig kommende konge vi har", lyder det blandt andet fra danskerne om bæltet på kongehusets Instagram-profil.

https://imgix.billedbladet.dk/fredea_2.jpg
Kronprins Frederik med sit smarte bælte.
Foto: Kongehuset

Klar til squaredance

Selv tv-vært Puk Elgård har lagt mærke til bæltet.

"Ok @detdanskekongehus det bælte der Kronprins Frederik, det kalder på en squaredance. Count me in. Go' kamp.", skriver hun til opslaget.

Flere følgere gætter på, at bæltet måske er fra Gucci.

Som os andre

I hele taget bemærker danskerne kronprins Frederiks stil.

"Cool kronprins vi har", "Forfriskende at se kronprinsen i krøllet skjorte, jeans og sutsko :-) De royale er også "bare" mennesker som alle os andre", lyder nogle af kommentarerne.

Christian bag kameraet

"Held og lykke, Sverige, må det bedste hold vinde.”⁣

For kort tid siden ønskede Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsesse Victoria af Sverige hinanden en god VM-finale. I Danmark fotograferede Hans Kongelige Højhed Prins Christian sin far." skrev kongehuset til Instagram-opslaget.

Læs mere om: