Tirsdag, 14. juni 2016 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik var i det gavmilde hjørne hjemme i Frederik VIII's Palæ

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Mandag eftermiddag overrakte kronprins Frederik legater fra Crown Prince Frederik Fund. Det var 23. gang, at legatoverrækkelsen blev afviklet.
Kronprins Frederik optrådte i rollen som hovedtaler og som uddeler af legater, da han lagde (Frederik VIII's) Palæ til en helt særlig begivenhed.   

Vind drømmerejse – deltag gratis

  Overrækkelsen af legaterne fra Crown Prince Frederik Fund var afslappet trods de højtidelige rammer og arrangement. Udover kronprins Frederik, var også hans gode ven direktør Gregers Wedell-Wedellsborg på talerstolen.  

Kronprins Frederik støtter unge til at gå på Harvard

  Fondens formål er at yde økonomisk støtte til studerende til et års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard i USA, hvor kronprinsen selv har studeret. Også kronprinsesse Mary har i øvrigt fulgt et særligt lederkursus på Harvard i år.   Blandt de øvrige kongelige, som har fulgt kurser på Harvard, er Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.   LÆS MERE: Kronprins Frederik i sejt selskab tillegatfest  

Kronprins Frederik var en god vært

  Den kongelige vært tog sig godt af alle sine gæster, men især de tre unge, som blev fundet værdige til legater, fik Frederiks fulde opmærksomhed. Sara Rendtorff-Smith, Nicholas Allan Butts og Vilhelm Vig Nielsen talte længe med kronprinsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden