Kronprins Frederik var i stødet på scenen

Kronprins Frederik, David Helgason

Kronprins Frederik, David Helgason

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik kastede glans over Vækstfondens Årsmøde og forestod som protektor for foreningen DenmarkBridge uddelingen af den prestigefyldte DenmarkBridge Award 2019.

For kronprins Frederik var det en særlig stor fornøjelse at deltage i Vækstfondens Årsmøde, som er et af Danmarks største netværksarrangementer indenfor iværksætteri og finansiering. Ved arrangementet så alle meget frem til, at kronprinsen uddelte DenmarkBridge Award 2019, som tildeles en usædvanlig erhvervspræstation. 

Glad på scenen

Det var en glad og veloplagt kronprins Frederik, der som protektor deltog i uddelingen af DenmarkBridge Award 2018 på Tivoli Hotel & Congress Center i København.  Den gode udstråling fra den royale hovedperson forplantede sig hurtigt blandt publikum i den store sal.

Seje danske iværksættere

Den kongelige æresgæst fortalte fra scenen til foreningens prisfest, hvor imponerende det er at opleve iværksætter-energien i Danmark, og hvor spændende det er at følge danske iværksættere i Silicon Valley i USA. Og så var det eller tid til dagens altoverskyggende punkt – prisuddelingen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsen viste sin respekt

På den store DenmarkBridge-dag gik årets pris til virksomheden Unity Technologies, som er en helt særlig dansk virksomhed. Den har virkelig formået at skabe succes ved brug af innovation og teknologi. Unity Technologies har udviklet sig fra at være et iværksætterprojekt, der begyndte i en lejlighed på Nørrebro for omkring 15 år siden, til i dag at være en af de førende virksomheder i verden inden for software til spil og interaktiv 3D. Hos David Helgason, som er co-founder og bestyrelsesmedlem i Unity Technologies, vakte prisen glæde, og det var tydeligt, at han var beæret over at møde kronprinsen på scenen. Frederik viste også sin dybe respekt for Helgason, da de to profiler stod side om side på scenen foran et stort publikum.

Frederik gjorde sit

Foreningen DenmarkBridge, som kronprinsen altså er protektor for, har til formål at sikre danske virksomheder og iværksættere bedre adgang til viden, netværk og kapital i Silicon Valley i Californien. Og kronprinsen gjorde sit for den vigtige forening på dagen i Tivoli Hotel & Congress Center.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden