Lørdag, 28. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsen gør det igen: Frederik overrasker glad guldvinder

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Kaspar Wenstrup
For kronprins Frederik er det vigtigt at bakke op om de danske atleter ved både OL og PL, de Paralympiske Lege. Frederik overraskede Danmarks første guldvinder ved De Paralympiske Lege i Tokyo med en helt speciel opringning.

Kronprins Frederik overraskede dressurrytteren Tobias Thorning Jørgensen, da han havde vunder guld til Danmark på hesten Jolene ved De Paralympiske Lege, PL, i Tokyo i Japan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik fortsætter god stil

Dermed fortsætter kronprins Frederik den gode stil fra OL i Tokyo, hvor det blandt andre var guldvindere som badmintonhelten Viktor Axelsen og sejleren Anne-Marie Rindom, der modtog et royalt, gyldent opkald, efter de havde sikret Danmark guld.

Lykkelig for royalt opkald

Dressurrytteren Tobias Thorning Jørgensen var lykkelig for, at kronprinsen ringede og ønskede ham tillykke med PL-guldmedaljen.

- Hvad siger man lige til kronprinsen, det er jo helt vildt, sagde den unge jyde ifølge TV2 Sporten, og han havde mere på hjerte.

Helt vanvittigt

- Det er jo helt vanvittigt, at han gider at følge med i parasport, og så lille mig fra Give af, der får et opkald. Det er jo helt ekstraordinært, lød det fra glade Tobias, der også fik en hilsen fra kronprinsen via kongehusets Instagram-profil.

Den 21-årige dressurrytter er utroligt lykkelig for sin guldmedalje, der er karrierens hidtidige højdepunkt.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden