Tirsdag, 3. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsen kæmpede med problem midt i nytårskur: Mary følte med Frederik!

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Det blev en herlig dag med nytårskur i Riddersalen på Christiansborg Slot. Den kongelige familie fik hilst på ambassadører og diplomater fra hele verden.

Kronprinsparret og dronningen var i fint humør, da de på Christiansborg Slot var til nytårskur for det diplomatiske korps.

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik hilst på den amerikanske ambassadør Leventhal, Ukraines ambassadør Vydoinyk, Frankrigs ambassadør Parisot og mange andre af de store profiler fra det udenlandske diplomati i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter den fornemme ankomst i Drabantsalen gik dronningen og kronprinsparret til Riddersalen, hvor de blev præsenteret for de mange ambassadører.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary hilste på ambassadører

Midt i den festlige og fornemme seance var det tydeligt at se og høre på kronprinsen, at han følte en ordentlig gang kriller i halsen.

Ligesom mange, mange andre danskere i denne tid lader det til, at kronprinsen måske har pådraget sig en mild forkølelse, og det kradsede så meget i halsen, at kronprinsen et par gange fik et mindre hosteanfald.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Kronprinsesse Mary så ud til at føle meget med sin mand, da problemet var størst og hans hoste var værst, lige inden de kongelige skulle hilse på de udenlandske ambassadører.

Frederik fik et glas vand

Mary lagde sin hånd på kronprinsens ryg, og det så næsten ud som om, hun havde lyst til at dunke ham i ryggen et par gange.

Kronprins Frederik klarede dog skærene fint, da han fik et glas vand og derefter lige fik renset halsen med et eukalyptusbolsje.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden