Torsdag, 27. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsen lod propperne springe: Frederik fejrer sejren med champagne

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprins Frederik var i fin form på scenen og til vinderfesten, da der var uddeling af Industriens Fonds Iværksætterpris ved Danish Tech Challenge Award Show.

Kronprins Frederik forestod uddeling af Industriens Fonds Iværksætterpris 2021 ved Danish Tech Challenge Award Show i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Kronprins Frederik i fin form på scenen

På scenen var kronprinsen veloplagt og fik med et par friske kommentarer hele salen til at flække af grin.

Danish Tech Challenge er en kæmpestor konkurrence for nyopstartede højteknologiske iværksættervirksomheder med fokus på IT-hardware.

De deltagende virksomheder konkurrerer om en pris på 500.000 kr. i et fire måneders intensivt accelerator- og vækstforløb tilrettelagt af forskerparken Scion DTU. 

Kårede vinderen

Vinderen af den prestigefyldte pris blev SimpleWire, som har skabt et digitalt system, der bliver installeret ved el-tavlen.

Med dette system kan en hele det elektriske system i en bygning kortlægges 100 % korrekt på mindre end en time, hvilket ellers normalt tager måneder.

Fejrede sejren med chjampagne

Kronprins Frederik fejrede vinderne med fine ord og et glas champagne, og det var noget, der var med til at skrue ektra meget op for den i forvejen gode stemning.

Kronprins Frederik skåler med SimpleWire
Kronprins Frederik skåler med SimpleWire
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden