Torsdag, 27. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Mary om hemmelig oplevelse med Frederik: Det var himmelsk

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary var dagene omkring sit og kronprinsens bryllup helt fantastiske. Det og meget, meget mere fortæller kronprinsessen om i et eksklusivt interview, du kan nyde i denne uges BILLED-BLADET.

Kronprinsesse Mary inviterede forleden BILLED-BLADETs udsendte indenfor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg til en god og lang samtale om tilværelsen, når man runder de 50 år, som kronprinsessen gør det lørdag den 5. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary med nye detaljer om dagene efter brylluppet

Der blev blandt meget andet også god tid til en længere snak om kronprinsparrets eventyrlige bryllup den 14. maj 2004.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Kaspar Wenstrup

Det var en smuk og helt uforglemmelig dag.

Også dagene efter brylluppet var virkelig dejlige, for endelig kunne Mary og Frederik i al hemmelighed nyde tosomheden langt væk fra den store opmærksomhed i Danmark.

Himmelsk oplevelse

Efter bryllupsfesten tog de nygifte af sted på bryllupsrejse lang, langt væk hjemmefra til et kontinent, der bare har det hele.

– Det var en dejlig oplevelse. Det var fantastiske uger op til brylluppet, men det var også intenst. Så det med at gå fra alt det og så til bare at være os to og intet andet. Det var himmelsk, siger kronprinsessen i det unikke og historiske 50-års interview med Danmarks Royale Ugeblad.

Meget mere i BILLED-BLADET

Du får hele det lange og ekstraordinære interview i ugen BILLED-BLADET, der naturligvis også byder på en serie smukke portrætter af kronprinsessen i de mest vidunderlige rammer i Frederiks VIII’s Palæ på Amalienborg.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden