27. jan. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET: Har kastet sig over ny træningsmetode

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er det vigtigt at være fysisk aktiv. Det og meget, meget mere taler kronprinsessen med BILLED-BLADET om i det eksklusive 50-års interview, du får i denne uges udgave af Danmarks Royale Ugeblad.

Når man er midt i livet, er det ikke ualmindeligt, at man gør sig mange tanker om fortid, nutid og fremtid.

BILLED-BLADET har i en samtale med kronprinsessen i anledning af hendes 50-års fødselsdag den 5. februar været gennem lidt af det hele i et eksklusivt og historisk interview, der byder på såvel varitationer over kendte temaer som helt nye detaljer om tilværelsen som kronprinsesse, hustru, mor og søgende menneske.

Kronprinsesse Mary har altid været fysisk aktiv

I interviewet taler vil blandt andet med kronprinsesen om alle de fysiske udfordringer, der er, når man bliver ældre, og i den forbindelse afslører Mary, at hun har kastet sig over en ny træningsmetode.

– Jeg har altid være meget fysisk aktiv, og det er noget, der giver mig rigtig meget – både fysisk og mental styrke, siger kronprinsessen blandt andet i interviewet og løfter så lidt af sløret for, hvordan hun kan holde sig i så god form, som tilfældet er.

Er begyndt på styrketræning

– Jeg er begyndt på styrketræning. Musklerne har brug for lidt mere opmærksomhed, end da man var yngre, kommer det fra kronprinsessen, der understreger, at når man har gode muskler og styrke, mærker man ikke så meget de små skavanker, der kan komme med alderen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse meget mere om kronprinsesse Mary, som vi har nydt en god og lang samtale med i Frederik VIII’s Palæ.

Du kan også glæde dig til at se de helt nye portrætter af kronprinsessen i de smukkeste omgivelser på Amalienborg.

BILLED-BLADETs erfarne fotograf Hanne Juul har med assistance fra Martin Høien i et fint samarbejde med kronprinsessen skabt en unik portrætserie, som pryder BILLED-BLADETs sider i denne uge.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb04-forsider_0.jpg

Læs mere om: