Onsdag, 26. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Stor dag i vente for kronprins Frederik

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen
Der er rigtig meget godt og spændende i vente for kronprins Frederik i den kommende tid. Torsdag skal kronprinsen både deltage i vigtig begivenhed på Amalienborg og være til stede ved spændende event ved Rådhuspladsen i København.

Kronprins Frederik slapper sikkert af med en god håndboldkamp her til aften, når Danmarks håndboldherrer spiller EM-kamp mod de evige rivaler fra Frankrig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gælder bestemt for kronprinsen om at lade batterierne op til en travl torsdag, der indledes i selskab med dronning Margrethe.

Frederik og Margrethe taget imod Ukraines udenrigsminister

Dronningen og kronprinsen modtager Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba i Christian IX’s Palæ på Amalienborg klokken 10.00.

Mødet er ekstraordinært set i lyset af den særlige krisesituation, Ukraine og Rusland befinder sig i med voldsomme spændinger i grænseregionen.

Frederik til spændende konkurrence

Senere på dagen klokken 15.00 forestår kronprinsen uddeling af Industriens Fonds Iværksætterpris 2021 ved Danish Tech Challenge Award Show i Industriens Hus lige ved Rådhuspladsen midt i København.

Danish Tech Challenge er en konkurrence for nyopstartede højteknologiske iværksættervirksomheder med fokus på IT-hardware.

De deltagende virksomheder konkurrerer om en pris på 500.000 kr. i et fire måneders intensivt accelerator- og vækstforløb tilrettelagt af forskerparken Scion DTU. 

Meget mere i BILLED-BLADET

BILLED-BLADET dækker kronprins Frederiks travle dag, og du kan følge med i det hele her på vores website torsdag.

I denne uges BILLED-BLADET kan du nyde et eksklusivt og historisk interview med kronprinsesse Mary, der bød Danmarks Royale Ugeblad indenfor i Frederik VIII’s Palæ til en samtale om det at være midt i livet og om meget, meget andet.

Du får det hele og lidt til i denne uges BILLED-BLADET.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden