Stor dag i vente for kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Lars H. Laursen
Der er rigtig meget godt og spændende i vente for kronprins Frederik i den kommende tid. Torsdag skal kronprinsen både deltage i vigtig begivenhed på Amalienborg og være til stede ved spændende event ved Rådhuspladsen i København.

Kronprins Frederik slapper sikkert af med en god håndboldkamp her til aften, når Danmarks håndboldherrer spiller EM-kamp mod de evige rivaler fra Frankrig.

Det gælder bestemt for kronprinsen om at lade batterierne op til en travl torsdag, der indledes i selskab med dronning Margrethe.

Frederik og Margrethe taget imod Ukraines udenrigsminister

Dronningen og kronprinsen modtager Ukraines udenrigsminister Dmytro Kuleba i Christian IX’s Palæ på Amalienborg klokken 10.00.

Mødet er ekstraordinært set i lyset af den særlige krisesituation, Ukraine og Rusland befinder sig i med voldsomme spændinger i grænseregionen.

Frederik til spændende konkurrence

Senere på dagen klokken 15.00 forestår kronprinsen uddeling af Industriens Fonds Iværksætterpris 2021 ved Danish Tech Challenge Award Show i Industriens Hus lige ved Rådhuspladsen midt i København.

Danish Tech Challenge er en konkurrence for nyopstartede højteknologiske iværksættervirksomheder med fokus på IT-hardware.

De deltagende virksomheder konkurrerer om en pris på 500.000 kr. i et fire måneders intensivt accelerator- og vækstforløb tilrettelagt af forskerparken Scion DTU. 

Meget mere i BILLED-BLADET

BILLED-BLADET dækker kronprins Frederiks travle dag, og du kan følge med i det hele her på vores website torsdag.

I denne uges BILLED-BLADET kan du nyde et eksklusivt og historisk interview med kronprinsesse Mary, der bød Danmarks Royale Ugeblad indenfor i Frederik VIII’s Palæ til en samtale om det at være midt i livet og om meget, meget andet.

Du får det hele og lidt til i denne uges BILLED-BLADET.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden