Fredag, 3. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsen med sød privat afsløring: Dette drømmer Frederik og Mary om at vise børnene langt væk fra Danmark

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Et af højdepunkterne til åbningen af det danske erhvervsfremstød i Indien var kronprinsens tale. I løbet af talen bød kronprinsen på en afsløring af en privat feriedrøm.

Kronprins Frederik holdt til åbningen af det danske erhvervsfremstød i Indien en fin tale, og selv om talen naturligvis handlede om grøn omstilling i energi- og vandsektoren og dansk-indisk samarbejde, så var der også plads til et par private bemærkninger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det er næsten præcis tyve år siden mit seneste besøg til dette smukke land. Sidste gang besøgte jeg Indien alene. Denne gang er jeg her sammen med min vidunderlige hustru, kronprinsessen, sagde kronprinsen blandt andet i sin tale, i hvilken han også kom ind på, at Indien er et marked i enorm udvikling, og at det er tydeligt, at der er enorme muligheder i et dansk-indisk samarbejde i forbindelse med grønne og bæredygtige løsninger indenfor energi- og vandsektoren.

Kronprinsparret vil vise børnene Indien

I sin tale nævnte kronprinsen desuden dronning Margrethes besøg til Indien i 1963, og så kom han ind på sit og kronprinsessens besøg til fantastiske Taj Mahal for nylig.

I den forbindelse bød han på en afsløring af sin og kronprinsessens private feriedrøm med børnene.

– Jeg håber, at vi en dag kan vise det til vores børn, sagde kronprins Frederik i talen, som han fik stor ros for.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden