Torsdag, 2. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparret har planen klar: Sådan fordeler Mary og Frederik rollerne

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
For kronprinsparret er det vigtig at have en grundig og effektiv plan klar, så de kan nå så meget som muligt, når de for eksempel er spydspidser for et dansk erhvervsfremstød i udlandet. Det har vi talt med kronprinsparret om under deres arbejdsrejse til Indien i denne uge.

Når kronprinsparret er af sted på job for Danmark i udlandet i forbindelse med et stort erhvervsfremstød, så fordeler de ofte opgaver og roller mellem sig, så de er så effektive som muligt.

Det fortalte kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET, da vi mødte kronprinsparret til et interview i New Delhi under et erhvervsfremstød.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er meget vigtigt med forberedelser, og det gælder for kronprinsparret om at have en stram plan klar, så alt går op i en højere enhed.

Frederik og Mary er effektive sammen

Da der i denne uge var dansk erhvervsfremstød i New Delhi og Chennai i Indien med fokus på danske grønne løsninger indenfor energisektoren og vandsektoren, talte BILLED-BLADET med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik om, hvorfor de har fordelt arbejdet og rollerne mellem sig, som vi var vidner til i Indien.

Det er således kronprins Frederik, der i Indien har stillet skarpt på energisporet, mens kronprinsesse Mary har repræsenteret vandsporet for de danske virksomheder.

Kronprinsesse Mary forklarede, hvorfor arbejdet er delt op på denne måde.

– Det er ofte, at vi er nødt til at dele os for at nå mere, og sådan nogle rejser er altid tæt pakkede, og man skal nå så meget som overhovedet muligt, så når vi arbejder lidt hver for sig, kan vi nå endnu mere. Men at det bliver fordelt på den måde, det er anbefalingen til os, siger kronprinsessen og fortsætter.

Det passer kronprinsparret godt

– Det passer os dog rigtig godt, for kronprinsen ved meget mere om energisektoren, end jeg gør, og jeg er meget glad for at få vandsporet, for det hænger meget godt sammen med min naturfokus og fokus på biodiversitet, lyder det fra kronprinsessen til BILLED-BLADET.

Du kan læse hele interviewet og se alle de fantastiske billeder fra Indien-turen i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden