21. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary åbner helt nyt julemærkehjem

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Med åbningen af et helt særligt Julemærkehjem i Roskilde tager kronprinsesse Mary for alvor hul på arbejdsåret 2018.

Kronprinsesse Mary er lige nu på juleferie med sin familie i Australien, men når hun kommer hjem til Danmark igen, så er det for at tage hul på en ganske travl første halvdel af januar 2018.

Fredag formiddag den 12. januar deltager kronprinsessen som protektor for Julemærkefonden i åbningen af Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

Kronprinsessen er protektor for Julemærkefonden, der siden 1904 har udgivet og solgt det danske julemærke. Hvert år hjælper fonden børn til et gladere liv via et ophold på et af fondens nu fem julemærkehjem.

Kronprinsessen besøger Roskilde

Julemærkehjemmet Liljeborg er det nyeste af de i alt fem af denne slags steder i Danmark og ligger i smukke, inspirerende omgivelser ned til Roskilde Fjord og tæt på både skov og Roskilde centrum.

På julemærkehjemmet Liljeborg tilbydes børnene et ophold med primær fokus på trivsel og udviklingsmuligheder. Hverdagen er fyldt med leg og motion, som giver børnene mulighed for at forbedre både deres fysiske form og sociale evner.

Mary til nytårstaffel og børnefødselsdag

For kronprinsesse Mary er der ikke kun travlt den 12. januar, men også i den indledende del af årets første måned.

Januar byder også på nytårstaffel på Amalienborg samt på tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincents syvårs-fødselsdag mandag den 8. januar.

Læs mere om: