Tirsdag, 29. august 2017 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary afslørede nyhed i sin tale

Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary afslørede under et officielt besøg i det indre København, at hun nu udvider sit arbejdsområde.

– Det er en glæde ved indvielsen i dag at kunne fortælle, at jeg har takket ja til at være protektor for Det Nationale Sorgcenter, lød det glad fra kronprinsesse Mary i slutningen af hendes lange, flotte tale ved indvielsen af Nationalt Sorgcenter i det indre København. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary har siden 2013 været protektor for organisationen Børn, Unge & Sorg, der nu udvider med det nye videnscenter, som har fokus på voksnes sorg.

Ankom i bagende sol

Ved kronprinsesse Marys ankomst skinnede solen lunt fra en blå himmel, og også indenfor i organisationens lokaler, hvor den officielle indvielse blev holdt, var der bagende varmt. 

Undervejs var der også taler fra bl.a. Sundhedsminister Ellen Trane Nørby og organisationens karismatiske direktør, Preben Engelbrekt, der havde masser af ros til kronprinsessen for hendes flittige og engagerede indsats gennem årene.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Bryde tabuer 

Nationalt Sorgcenter er et videns- og forskningscenter, hvor der arbejdes med forskning, viden, formidling og efteruddannelse til fagpersoner i hele landet.

Centeret skal også være med til at sætte sorg og død til debat i samfundet og være med til at bryde tabu omkring de tunge emner. 

Børn, Unge & Sorg, der tilbyder rådgivning og psykologisk behandling til børn og unge, der har mistet et nærtstående familiemedlem eller som lever sammen med alvorligt syge forældre eller søskende, modtog i 2016 Kronprinsparrets Sociale Pris. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden