17. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary blev overrasket i slotsgården

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
Ved ankomsten til en fornem og festlig begivenhed på Frederiksborg Slot blev kronprinsparret modtaget på en helt speciel måde.

Dronning Margrethe og kronprinsparret var hovedpersonerne på Frederiksborg Slot, der dannede den smukke ramme om en stor og festlig begivenhed til ære for dronningen.

Dronningen og kronprinsparret var til stede ved åbningen af udstillingen "Dronningens Ansigter", hvor de fik en stor oplevelse sammen.

Mary ankom med stil

Allerede ved de kongeliges ankomst var festen i gang.

I slotsgården stod en helt speciel blomsterdreng klar med en buket til kronprinsesse Mary, da hun ankom sammen med kronprins Frederik.

Alfred Fruelund Juel Andersen, otte år, stod parat med en smuk buket, og han var i dagens anledning klædt i et fint Christian den 4.-kostume.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary og blomsterdrengen Alfred
Foto: Kaspar Wenstrup

Gjorde et godt indtryk

Lille Alfred gjorde et rigtig godt indtryk og bukkede perfekt ved mødet med kronprinsessen, og det var bestemt en overraskelse for Mary at få en buket af en så ekstraordinært velklædt blomsterdreng.

Den søde overraskelse i slotsgården blev indledningen på en skøn oplevelse for Mary og Frederik på Frederiksborg Slot.

Blomsterbørnene Viktoria og Alfred
Blomsterbørnene Viktoria og Alfred
Foto: Kaspar Wenstrup

Dronningen fik også blomster

Da dronning Margrethe kort efter ankom til begivenheden på slottet, var det Alfreds lillesøster Viktoria Fruelund Juel Andersen på fem år, som tog imod med blomster.

Viktoria var i Tommelise-kostume, som dronningen faktisk selv har syet til en balletforestilling.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se de nye billeder fra og læse alt om den store kongelige begivenhed på Frederiksborg Slot, og så har vi også alt om kronprins Frederiks fantastiske togt sammen med Mikkel Beha Eriksen ombord på skibet Wallenberg.

Læs mere om: