20. nov. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary bliver stjernen til juletræsfest på Rådhuspladsen

Kronprinsesse Mary jul
Arkivfoto: Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der bliver julestemning med kongeligt snit, når årets tårnhøje og smukt pyntede grantræ tændes på Københavns Rådhusplads søndag 29. november.
Hele Danmarks Kronprinsesse Mary optræder i rollen som den helt store julestjerne, når hun på Københavns Rådhusplads søndag den 29.november tænder årets store juletræ og på den måde spreder glæde og god stemning blandt alle omkring sig.

Kronprinsse Mary med til flot jubilæum

Kronprinsessen har fået æren, fordi der er tale om et julejubilæum. Det er således grantræstænding nr. 100 på Rådhuspladsen i den danske hovedstad i anledning af hjerternes fest.

Perfekt start på julen for kronprinsesse Mary

Hvad der præcis skal ske på den store dag sidst i november er endnu en velbevaret hemmelighed, men julemanden, nisser i forskellige størrelser og en kane med rensdyr spændt for er ingredienser, man nok ikke kan komme udenom krydret med et par kanelsukkersøde salmer serveret af kor og tilskuere i skøn forening. Der er vist ingen tvivl om, at det bliver en begivenhed af de helt særlige og en perfekt og hyggelig indledning på julen for såvel royale som alle vi andre. Traditionen med juletræ på Rådhuspladsen startede i 1914. På nær to år i løbet af 2. verdenskrig har et nyt grantræ spredt hygge og julestemning på pladsen hvert år lige siden. Læs mere: Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie sammen til middag

Læs mere om: