7. feb. 2016
Af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary charmerede Cecilie Beck

Cecilie Beck og kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og TV 2-værten Cecilie Beck mødtes til Danmarks Indsamlingen - og det korte møde gjorde stort indtryk på Cecilie, der ellers er republikaner.

Midt under Danmarks Indsamlingen gik kronprinsesse Mary og kronprins Frederik rundt i call-centeret blandt de kendte, der hjalp med at tage telefoner og modtage danskernes bidrag ved DR's store liveshow.

Blandt dem var ægteparret og TV2-profilerne Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt, der selvom de havde en friaften fra TV 2 havde sagt ja til at hjælpe på DR.

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

- Der er fordi, det er et åbenlyst godt formål. Jeg rejser jo i mange af de lande, der bliver samlet ind til, og i en situation som denne, er det ligegyldigt, om det er Danmarks Radio eller TV2 eller STV. Det handler om at bakke op og hjælpe, hvis man kan, og vores chefer synes, det er helt ok og siger altid ja, selvfølgelig, fortæller Tantholdt.

Cecilie Beck imponeret over Mary

Både Tantholdt og Cecilie Beck, der iøvrigt er ambassadør for SOS Børnebyerne, er enige om at pengene hjælper og nytter, men også at organisationerne har et ansvar for at pengene går til projekter, der hjælper til selvhjælp.

Hvad ægteparret derimod ikke er enige om, er opbakningen til kongehuset. Mens Rasmus Tantholdt er erklæret tilhænger af monarkiet og ikke bleg for at kalde sig royalist, er Cecilie Beck republikaner.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary uddelte kram til Danmarks Indsamling

- Kronprinsessen spurgte bl.a om der var mange børn, der ringede ind, og der var hun spot on, for det er der. Rigtig mange børn har arbejdet og gjort noget ekstra for at tjene penge, de kunne donere, ligesom de har slagtet sparegrisen. Og det talte vi en del om, for kronprinsessen laver også en masse velgørenhedsarbejde, og vi talte om, hvor meningsfyldt det er, og hvor glad det gør én selv, at hjælpe andre. Og jeg må nok sige, at jeg blev betaget af kronprinsessen. Hun har virkelig et vindende væsen, og hvis jeg bliver omvendt til monarkist, så er det da på grund af hende. Hun er enestående, siger Cecilie Beck efter mødet med kronprinsesse Mary.

Læs mere om: