7. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary deltog i quiz i Folketinget

Kronprinsesse Mary, Kristian Jensen
Kronprinsesse Mary og quizmaster Kristian Jensen i Snapstinget.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Der blev budt på quiz med kongelig deltagelse, da der var stor 10-års jubilæumsreception i Folketinget på Christiansborg i København.

Christiansborg dannede rammen om en helt særlig reception i anledning af 10-års jubilæet for Folketingets Tværpolitiske Netværk for SRSR, der står for Seksuel og Reproduktiv Sundhed og Rettigheder.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys fantastiske sommergarderobe

Jubilæumsfesten blev holdt i Folketingets spisesal Snapstinget, hvor der blev budt på let mad og drikke samt flere taler.

Kronprinsesse Mary var med som æresgæst, og hun blev en af hovedpersonerne i en helt særlig quiz med udenrigsminister Kristian Jensen i rollen som quizmaster.

Kongelig holdleder

Spørgsmålene, som udenrigsministeren fyrede af til kronprinsesse Mary og de andre deltagere, faldt blandt andet inden for områder som tværpolitiske netværk og menneskerettigheder.

Kronprinsesse Mary var med på det ene af de tre hold, som kæmpede om sejren i jubilæumsquizzen.

VIDEO: Hør kronprinsesse Mary tale grønlandsk

Fin præmie

Kronprinsesse Mary var på hold med tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard, og deres frugtbare samarbejde gav mange point. Mary & co. endte med at snuppe en fin andenplads.

Hold 2 anført af socialdemokraten Mette Gjerskov vandt quizzen, og som præmie fik hun overrakt en fin buket blomster af udenrigsminister Kristian Jensen.

Læs mere om: