Lørdag, 20. november 2010 - af af Annelise Weimann

Kronprinsesse Mary er på vej på barsel

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary så strålende frisk ud, da hun deltog i en af sine allersidste officielle optrædener i lang tid.

Kronprinsesse Mary skridtede godt ud, da hun i sorte bukser og sandfarvet hørfrakke ankom til Christiansborg Slot for at gå til koncert i Riddersalen.

Det var dronning Margrethe og prins Henrik, der ud over Mary og prinsesse Benedikte havde inviteret en del af deres personale samt det diplomatiske korps til koncert i anledning af 200-året for komponisten Chopins fødsel. Også prins Richard var inviteret, men han valgte at blive hjemme i sin kones lejlighed på Amalienborg for at slappe af.

Mary forventes at føde inden for de næste to måneder, så foreløbig har hun ikke flere officielle opgaver i sin kalender, ud over et besøg på Antvorskov Kaserne. Mary isolerer sig dog ikke helt, hun vil stadig deltage i private arrangementer og efterårets jagter, så vidt det er hende muligt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprins Frederik var ikke med til koncerten, for han var i Athen til et møde i den internationale sejlunion og for at overrække den fornemme Rolex-pris til en af verdens bedste sejlere.

Arrangementet på Christiansborg blev dog lidt af et tilløbsstykke med omkring 200 gæster. Herrerne var inviteret i mørkt tøj og damerne i korte kjoler, og selv om 62 lande var repræsenteret, mødte kun et par op i nationaldragt.

Fordi Chopin blev født i Polen, var det to yngre polske topmusikere, der spillede på henholdsvis piano og cello, og bagefter blev der serveret canapeer og champagne, inden gæsterne skiltes igen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden