30. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary får hovedrolle på Christiansborg

kronprinsesse mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har efterhånden i flere år været med til at sætte fokus på en række vigtige verdensmål. Nu får hun i den forbindelse en hovedrolle på Christianborg.

Kronprinsesse Mary får en hovedrolle, når hun den 9. september deltager i den internationale konference ”A Decade of Action – 10 år tilbage”.

Konferencen afvikles på Christiansborg i København, hvor Mary vil være i særdeles godt selskab.

Kronprinsesse Mary på talerstolen

Kronprinsessen deltager i og holder tale ved konferencen "A Decade of Action - 10 år tilbage", som afholdes af 2030-netværket - Folketingets tværpoliske netværk for FN's verdensmål, Finansudvalgets parlamentariske arbejdsgruppe for verdensmålene og 2030-panelet.

Vigtigt formål

Konferencen har til formål at sætte fokus på hvilke handlinger, der skal til for at indfri FN's 17 verdensmål inden 2030.

Mary på den internationale scene

Mary har ved flere lejligheder gennem de senere år både herhjemme og på den internationale scene stillet skarpt på vigtigheden af at indfri de mange verdensmål, der blandt andet skal hjælpe miljøet og skabe bedre forudsætninger for menneskerettigheder.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, som fortæller om prins Joachim, og så har vi talt med prins Nikolai, der fylder 21 år i fredags.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb35-forsider.jpg

Læs mere om: