Kronprinsesse Mary fik salen til at syde og boble

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
Alle var ellevilde, da kronprinsesse Mary gik på scenen til et brag af en prisfest.

Hele salen jublede og klappede, da kronprinsesse Mary til Rainbow Awards gik på scenen for at sige et par ord på den store aften.

Mary har ydet stor indsats

Kronprinsesse Mary har med sin indsats for at sætte fokus på menneskerettigheder og ligestilling gjort et kæmpe indtryk på alle i LGBT+-miljøet, og det kunne mærkes i Cirkusbygningen, hvor Rainbow Awards prisfesten blev afviklet med dybeste respekt for corona-situationen.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

International ros

Mary har både i Danmark og internationalt fået stor ros for sit engagement i begivenheder som Global Pride og Copenhagen Pride, og det har giver hende mange ekstra fans.

Til den store prisfest var alle i Cirkusbygningen Mary-fans.

Profiler blev hyldet

Hvert år hylder Rainbow Business Denmark personer, organisationer og virksomheder, som er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer i Danmark, og dette gør man altså også i år, selvom udfordringerne er store på grund af corona-restriktionerne.

Meget mere i BILLED-BLADET

denne uges BILLED-BLADET kan du komme på besøg hos prinsesse Benedikte, og så har vi midt i en svær tid med corona-restriktioner været med dronning Margrethe på en helt særlig opgave.

Desuden byder vi på et stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe, og så varmer vi op til Vild med dans.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden