10. okt. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary flytter til Schweiz med børnene

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Kronprinsparrets fire børn skal i tre måneder gå på den internationale skole Lemania-Verbier i Schweiz, og især kronprinsesse Mary vil tage sig af børnene dernede det meste af tiden.

Når prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i begyndelsen af det nye år skal gå i skole i Schweiz i 12 uger, kommer de ikke til at undervære deres forældre.

Ifølge en pressemeddelse fra kongehuset vil kronprinsesse Mary være den af forældrene, som opholder sig sammen børnene i Schweiz det meste af tiden.

"Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen vil i perioden primært opholde sig sammen med børnene i Schweiz, og Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil være sammen med familien, når der er muligheder for det i Kronprinsens program", står der i den royale pressemeddelelse.

Kongehuset meddeleler desuden, at kronprinsesse Marys officielle aktiviteter i Danmark bliver færre i de tre måneder, børnene skal gå i skole i Schweiz.

Har boet i et lejet hus i Verbier

Præcis hvor kronprinsesse Mary og børnene skal bo i Verbier vides endnu ikke, men kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har gennem mange år holdt vinterferie i netop Verbier, der er kendt som en eksklusiv skisportsby i Alperne.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho5311.jpg
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet

I vinterferierne har de boet i et lejet hus, et såkaldt chalet.

For især tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på otte år, bliver det rart at have deres mor og også fra tid til anden deres far hos sig i løbet af de tre udfordrende måneder på den internationale skole Lemania-Verbier.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary fortæller om børnenes skoleophold i Schweiz

Læs mere om: