14. aug. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary før spændende udfordring: Jeg glæder mig!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary byder resten af måneden på mange store opgaver af officiel karakter. En af arbejdsopgaverne stikker ud og er en særlig stor og spændende udfordring for kronprinsessen.

Kronprinsesse Mary er i fuld gang med forberedelserne til et hæsblæsende arbejdsprogram resten af august.

En af opgaverne kræver ekstra forberedelses og er en meget, meget stor og spændende udfordring.

Kronprinsesse Mary i Nuuk

Kronprinsessen rejser sammen med Mary Fonden til Grønland den 23. august for blandt andet at besøge UNLEASH Innovation Lab, hvor unge skal udvikle nye idéer og løsninger til FN’s Verdensmål.

- Vores generation af unge er enormt reflekterede, kreative og fulde af empati for hinanden. Og de er dybt optagede af at være med til at løse verdens problemer. Til UNLEASH Innovation Lab i Nuuk vil 200 unge bidrage med konkrete idéer og løsningsforslag til, hvordan vi overkommer nogle af de største og mest centrale udfordringer, verden står overfor, siger kronprinsessen og fortsætter:

“De unge har så meget at byde på, og jeg glæder mig til at få lov til at få et indblik i deres arbejde”.

Forebyggelse af selvmord og misbrug

Under besøget i Grønland vil Kronprinsessen også deltage i minikonferencen “Sammen om Sorgen”.

Kronprinsessen vil sammen med Mary Fonden desuden besøge Børne- og Ungehuset Mælkebøtten, som er en kombination af et kreativt aktivitetscenter og værested samt krisecenter for børn.

Mælkebøttecentrets formål er blandt andet gennem dialog, gensidig menneskelig respekt og konfliktløsning at skabe mønsterbrydere samt forebygge selvmord, seksuelt misbrug og kriminalitet blandt unge.

Læs mere om: