Fredag, 13. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary fortæller: Sådan skriver vi julekort

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. 

Foto: Ritzau Scanpix
Der bliver hygget hele december hjemme hos kronprinsparret. Også når Mary og Frederik skriver julekort til venner og familie.

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine er der gang i den på skønneste vis hele december.

Der bliver hygget med julepynt og æbleskiver, og musik skal der naturligvis også til.

Vigtig med godt lydtæppe

Når kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sætter sig ned og skriver julekort til familie og nære venner, skal selve skriveprocessen akkompagneres af den rette baggrundsmusik.

Sådan bliver resultatet bedst.

Det fortæller kronprinsessen i portrætbogen ”Under Bjælken”, som udkom i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Musik og julekort

- Musikken er inde over mange aktiviteter i Frederiks liv, og han deler den med os andre, enten herhjemme eller når vi kører i bil.

- Lige nu er vi i gang med at skrive julekort, og så er det meget vigtigt for ham, at den helt rigtige musik spiller i baggrunden, fortæller Mary i ”Under Bjælken”.

Hun antyder dermed, at den helt rigtige musik og rette december-stemning altså er hemmeligheden bag kronprinsparrets søde julekort med en royal hilsen, som kommer lige fra hjertet.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Et musikalsk frirum

I "Under Bjælken" kommer kronprins Frederik ind på, hvordan han bruger musikken.

- Jeg har altid brugt musikken som en slags terapi, som noget beroligende. Et sted, hvor du kan finde et frirum og være dig selv, siger Frederik i den fantastiske portrætbog af Jens Andersen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden