Søndag, 10. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary gav nye stjerner en stor oplevelse

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Birger Storm
Otte af scenekunstens store talenter fik en stor oplevelse til Reumert-prisuddelingen i Skuespilhuset. Først og fremmest modtog de årets talentpriser, og dernæst mødtes de med kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary deltog lørdag aften i Reumert-prisfesten i Skuespilhuset i København.

Her overværede hun et brag af et show, som trioen Platt-Form leverede perfekt. Trioen bestående af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby var i absolut topform, og de fik flere gange Mary og alle andre i salen til at grine.

Et af højdepunkterne på aftenen var, da otte af scenekunstens store talenter blev hyldet med Reumert-talentprisen. I pausen mellem første og anden del af prisshowet mødtes kronprinsessen med de otte nye stjerner fra den danske teaterscene.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Asta Kamma August mødte Mary

Blandt de otte unge stjerneskud var skuespillerne Asta Kamma August, som har været fantastisk i Vendsyssel Teaters opsætning af "Hamlet", samt Joakim Lind Tranberg, der har gjort sig bemærket i Musicalen "Seebach".

Mary talte med alle de otte talent-prisvindere, og hun stod også længe og talte med Asta Kamma August, der er datter af instruktøren Bille August og den svenske skuespiller Pernilla August. For de unge skuespillere var det en stor oplevelse at møde kronprinsessen.

Foto: Birger Storm

Stor aften i Skuespilhuset

Det var en meget flot aften i Skuespilhuset, hvor også Ina Miriam Rosenbaum blev hædret med en Reumert for sin hovedrolle  i "Et enkelt menneske", og hvor årets hæderspris gik til Olaf Johannessen. Efter showet var forbi, kørte kronpronsesse Mary fra Skuespilhuset og hjemad, mens de mange teater-profiler festede videre i Skuespilhuset. 

Glæd dig til stor reportage og tillæg

Glæd dig til næste uges udgave af BILLED-BLADET med en stor reportage om kronprinsesse Marys Reumert-aften og husk også, at vi byder på et stort og flot tillæg med alle de skønneste billeder fra prinsesse Adriennes dåb på Drottningholms Slot i Sverige.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden