Kronprinsesse Mary glad for god udvikling: Børnene har fået en større forståelse

Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine. 

Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine. 

Foto: Hanne Juul
Det er vigtigt at passe på naturen og give dyr og planter de bedste vilkår. For kronprinsfamilien er den specielle udvikling i deres have ved Kancellihuset et tegn på, at det kan betale sig at gøre noget for at hjælpe biodiversiteten på vej.

For kronprinsesse Mary har naturen en kæmpe betydning, og med nye vilde tiltag har kronprinsessen og hendes familie for alvor budt biodiversiteten indenfor i deres private have ved Kancellihuset i Fredensborg.

Kronprinsesse Mary har anlagt en vild have i Fredensborg bag privatboligen i Kancellihuset, hvor biodiversiteten nu har fået et ordentligt boost.

Det er en udvikling, som er god og sund på flere planer.

Mary nyder at se børnene i haven

Mary inviterede forleden WWF Verdensnaturfondens generalsekretær Bo Øksnebjerg indenfor i privaten i Fredensborg, og i den forbindelse fortalte kronprinsessen passioneret om de tiltag, der bidrager til at give biodiversiteten en håndsrækning i den private have.

Kronprinsesse Mary
Foto: Jonas Lysholdt Ejderskov - WWF Denmark

Kronprinsesse Mary

Kronprinsessen, der fortæller om det private haveprojekt i en frisk pressemeddelelse fra WWF Verdensnaturfonden, er glad for, at hendes og kronprins Frederiks børn - Christian, Isabella, Vincent og Josephine - de senere sæsoner har fået en større forståelse for et helt særligt tema.

Har fået større forståelse for biodiversitet

For kronprinsesse Mary er det således vigtigt, at kronprinsparrets børn får en forståelse for biodiversitet og vild naturs betydning allerede fra barnsben.

- Efter haven er blevet vildere, har vi set flere sommerfugle og bier Jeg tror på, at når børnene ser, mærker og hører naturen helt tæt på, så er de mere tilbøjelige til at passe på den – uden for haven og i fremtiden. De har fået en større forståelse for, hvad biodiversitet er for en størrelse, og hvad vi kan miste på få generationer, hvis ikke vi passer godt på det, siger kronprinsesse Mary.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden