Kronprinsesse Mary holdt fornem Amalienborg-middag på bryllupsdagen

Kronprinsesse Mary, Eva Kruse, Niels Eskildsen

Kronprinsesse Mary, Eva Kruse, Niels Eskildsen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter en travl arbejdsdag på sin og kronprins Frederiks 15-års bryllupsdag, fik kronprinsesse Mary gæster til middag på Amalienborg.
Kronprinsesse Mary var på sin og kronprins Frederiks 15-års bryllupsdag som protektor for Global Fashion Agenda vært ved en middag for aktører indenfor bæredygtig mode i forbindelse med Copenhagen Fashion Summit. Middagen i de fornemme rammer i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg var en fin afslutning på kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks  bryllupsdag, som parret har markeret helt privat.
 

Mary tog varmt imod gæsterne

Kronprinsessen tog personligt imod alle gæster. Ved ankomsten poserede den royale vært for fotografen med blandt andre Eva Kruse, som er CEO og president for Global Fashion Agenda, og bestyrelsesformand Niels Eskildsen samt andre af modeindustriens profiler . 
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Flot indledning  på topmøde

Marys middagsselskab er en flot indledning på Copenhagen Fashion Summit, som er en international konference med fokus på bæredygtig mode. Konferencen løber over  to dage og blev første gang afholdt i 2009 i forbindelse med klimakonferencen COP15.
 

Kronprinsessen blev ønsket tillykke

Kronprinsesse Mary havde i det hele taget en interessant og travl bryllupsdag. Eftermiddagen blev tilbragt i selskab med spidser fra dansk erhvervsliv ved Axcel Company Day i København. Ved ankomsten til den begivenhed blev kronprinsessen af arrangørerne ønsket tillykke med 15-års bryllupsdagen.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden