7. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary holdt vigtigt møde på Amalienborg

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/image_13.jpg
Foto: Steen Brogaard/ Mary Fonden
Årets præsidiemøde i Mary Fonden blev holdt i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg. Kronprinsesse Mary var blandt hovedaktørerne på mødet.

Hvert år samles Mary Fondens præsidium til et vigtigt møde, hvor man fremlægger de resultater, der er opnået det seneste år samt retter fokus på planer for det kommende år. Kronprinsesse Mary havde budt indenfor i sit og kronprins Frederiks palæ på Amalienborg til dette års præsidiemøde, og her ridsede hun i løbet af dagen Mary Fondens fremtidsplaner op i sin detaljerede beretning.

Kronprinsesse Mary takkede

Samtidig benyttede kronprinsessen lejligheden til at takke for præsidiets opbakning til det vigtige arbejde, man udfører til fordel for nogle af samfundets svageste grupper. Især børn, voldsramte kvinder og ensomme.

Også Mary Fondens direktør, Helle Østergaard, tog ordet og fremlagde i den forbindelse fondens fremragende resultater for 2015. Blandt andet nævnte direktøren, at det anerkendte projekt "Fri for mobberi" nu bruges aktivt i hver anden børnehave samt hver tredje skole.

Mors Dag gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter

Kaffe hos kronprinsesse Mary

Endelig var også direktøren i udenrigsministeriet, Martin Bille Hermann, i aktion. Han fortalte om udviklingsbistand. Mødet blev rundet af med fællesfotografering og en kop kaffe.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary og børnene svingede godt sammen

Læs mere om: