Torsdag, 23. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary i helt særlig rolle på privat familieudflugt

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary har det været vigtigt at dokumentere begivenhederne, da kronprinsfamilien for nylig var på en unik familieudflugt. Du kan læse meget mere om kronprinsparret og børnenes spændende familieprojekt i denne uges BILLED-BLADET.

Kronprinsfamilien har for nylig indledt en række rundvisninger på danske slotte og museer, hvor direktør Thomas Thulstrup fra Kongernes Samling fortæller om Danmarkshistorien med udgangspunkt i danske konger og dronninger gennem tiden.

Første stop var Rosenborg Slot, og i et opslag på kongehusets Instagram kan man se billeder og video fra kronprinsfamiliens familieudflugt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik kan ses sammen med børnene prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Kronprinsesse Mary bag kameraet

Kronprinsessen kan dog ikke ses på video og billeder, og det er, fordi hun har en helt særlig rolle på familieholdet.

Kronprinsessen var bag kameraet og filmede og fotograferede under besøget til Rosenborg Slot, og derfor ses hun altså ikke på opslaget på Instagram.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du kan læse meget mere om kronprinsparret og deres børns spændende familieprojekt i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om prins Joachim og prinsesse Maries amerikanske eventyr, der indledes efter sommerferien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden