Kronprinsesse Mary i helt særligt koralrødt design i Seoul

Foto: Hanne Juul

Kronprinsesse Mary så godt ud i en helt særlig kjole, hun tidligere har båret ved et par officielle lejligheder, på den sidste af tre arbejdsdage i den sydkoreanske hovedstad Seoul.

Onsdag, 29. maj 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary var et studie i farvestrålende elegance, da hun var på et par officielle opgaver på den sidste af tre arbejdsdage i Sydkorea.

Mary gjorde lykke i en koralrød Marc by Marc Jacobs-kjole. Kjolen har kronprinsesse Mary tidligere båret til hestevæddeløb på Ascot-banen i England.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Kronprinsesse Mary elegant på job

Kronprinsessen fuldendte sit elegante look med sko fra Prada. Samt clutch fra Naledi Copenhagen. Desuden bar Mary smykker fra Dulong og Ole Lynggaard. Mary bar I Sydkorea Marc by Marc Jacobs-kjolen til åbning af ny Fritz Hansen showroom samt ved åbningen af en udstilling med porcelæn fra Royal Copenhagen.

Foto: Hanne Juul

BILLED-BLADET bringer det hele

I BILLED-BLADET i denne uge får du alle de nye herlige billeder fra kronprinsparrets forrygende tur til Sydkorea. Vi har også et helt eksklusivt interview med Norges prinsesse Märtha Louise og hendes nye kæreste, som lige har været i Danmark, og så kan du også nyde et lækkert tillæg i anledning af prins Joachims 50-års fødselsdag.