10. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary i høj kurs på Børsen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
En særdeles populær og veloplagt kronprinsesse Mary kastede glans over festlig prisuddeling på Børsen i København.

Kronprinsesse Mary var torsdag en meget populær æresgæst til årets store prisfest på Børsen i København for FSR, som er revisorernes brancheforening. Kronprinsessen uddelte i år CSR-prisen for femte år i træk. Med CSR-Prisen 2018 ønskede FSR – danske revisorer at sætte fokus på CSR-rapporterne fra de 50 største danske virksomheder. CSR står i øvrigt for Corporate Social Responsibility. Fokus var dagen igennem på danske virksomheders samfundsansvar, og det var noget, som fangede kronprinsessens interesse.

Kronprinsesse Mary var god på scenen

Kronprinsesse Mary gik selv på scenen og tog ordet, da de store priser skulle overrækkes. Begivenhedens vigtigste programpunkt var overrækkelsen af hovedprisen til A.P. Møller Mærsk. Også virksomhederne Carlsberg og Ørsted fik priser af kronprinsesse Mary. - Danske virksomheder er i front, sagde Mary blandt andet, da hun skulle beskrive sit syn på, at virksomhederne alle arbejder konstruktivt og særdeles ansvarligt med FN's 17 verdensmål, der blandt andet stiller skarpt på menneskerettigheder og ligestilling mellem kønnene.

Kronprinsesse Mary leverede fin finale

Som fornem finale på eftermiddagens prisfest stillede kronprinsesse Mary op til et fællesfoto sammen med revisorernes brancheforenings glade vindere, som satte pris på at være i selskab med den royale æresgæst. Der var smil på fra højre til venstre, da Mary og vinderne poserede for de fremmødte fotografer.

Læs mere om: