Tirsdag, 16. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary klar til første jule-opgave

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der er stadig et stykke tid til julen, men det skader ikke at være på mærkerne i god tid før december. Snart skal kronprinsesse Mary i aktion i anledning af julens komme.

Julemærkehjemmenes protektor, kronprinsesse Mary, er på talerstolen ved offentliggørelsen af årets Julemærke.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Den særlige begivenhed, som er et fast punkt på kronprinsessens arbejdskalender hvert år, finder sted på Københavns Rådhus den 29. oktober små to måneder før juleaften.

Ved den festlige og højtidelige begivenhed er ikke kun kronprinsessen i hovedrollen. Også et såkaldt Julemærkebarn skal fortælle, hvilke redskaber vedkommende har fået til at se anderledes og mere positivt på sig selv. Højdepunktet er selvfølgelig, når årets kunstner afslører Julemærket 2018 sammen med kronprinsesse Mary.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor ære for Mary

For kronprinsessen er det en stor ære at få mulighed for at være med til at sætte fokus på årets Julemærke, som er med til at skabe fundamentet for at drive landets fem Julemærkehjem.

Det første Julemærke udkom i 1904, og overskuddet fra salg af mærkerne går til hjælpearbejdet på de fem Julemærkehjem. Desværre er salget af Julemærker halveret siden 2003, så der er masser af udfordringer nu og fremadrettet. Julemærkehjemmene modtager 4,7% i offentlig støtte, og den støtte bruges til årligt at hjælpe ca. 1000 børn ud af mistrivsel.

Se Mary til fest i Operaen i BILLED-BLADET

Glæd dig til i BILLED-BLADET i denne uge at se nye billeder fra kronprinsesse Mary og den kongelige families deltagelse i en kæmpe gallafest i Operaen.

Desuden byder BILLED-BLADET på et fornemt gemmehæfte med alt om prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup i Windsor, hvor hele den britiske, royale familie var med som gæster.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden