Kronprinsesse Mary klar til stor dag med svigermor

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary 

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary 

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For kronprinsesse Mary bliver søndag den 31. marts en helt særlig dag. I morgen deltager Mary med dronning Margrethe i Hjemmeværnets 70-års jubilæum.
Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary deltager søndag i Hjemmeværnets 70-års jubilæum. Det flotte jubilæum markeres med en parade i Nymindegablejren, hvor Hjemmeværnsskolen holder til. 
 
 

Et højdepunkt for kronprinsessen

Det bliver på alle måder en flot dag, og for kronprinsessen bliver det lidt af et højdepunkt i hendes hjemmeværnskarriere, når hun til jubilæumsparaden udnævnes til kaptajn. Mary var tidligere på måneden i selskab med blandt andet sin nære veninde og tidligere hofdame Caroline Heering ved et krævende chefkursus hos Hjemmeværnet på Vordingborg Kaserne. 
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Spændende udfordringer

Mary deltog tirsdag den 5. marts og onsdag den 6. marts i hjemmeværnets chefkursus, hvor de spændende udfordringer stod i kø for den royale kursusdeltager. Mary har været en del af Hjemmeværnet siden 2008, og kronprinsessen har indtil i morgen formiddag rang af premierløjtnant.
 
 

Mary blev rost

Formålet med deltagelsen i chefkurset tidligere på måneden var, at kronprinsessen fik de uddannelsesmæssige forudsætninger for en efterfølgende udnævnelse til kaptajn. Fra højeste sted i Hjemmeværnet lød der efter et veloverstået chefkursus i Vordingborg mange rosende ord om Danmarks seje kronprinsesse. 
 
 

Følg med i jubilæumsfesten i morgen

Husk at følge med i morgen, søndag, når vi her på billedbladet.dk bringer en reportage fra Mary og dronning Margrethes store dag ved jubilæumsfesten hos Hjemmeværnet.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden