Tirsdag, 27. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary kommer med helt særlig bøn: Stop det nu!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary har det været vigtigt at være med til at sætte fokus på et stort problem, der ofte viser sit grimme ansigt på denne tid af året.

Kronprinsesse Mary har for ganske nylig udsendt en særlig jule- og nytårshilsen, og i den sætter kronprinsessen blandt andet fokus på et kæmpe problem, der rammer mange parforhold.

Som frontfigur i Mary Fonden fortæller kronprinsessen under overskriften “Året, der gik 2022” om flere vigtige projekter, og hun opfordrer blandt andet vidner til partnervold til at gøre en forskel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I starten af 2022 offentliggjorde man en ny befolkningsundersøgelse, der var udarbejdet af VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd – med fokus på danskernes kendskab til og erfaringer med partnervold.

Kronprinsesse Mary vil have partnervold stoppet

Den undersøgelse og ønsket om at stoppe partnervold nu fortæller Mary om i sit tilbageblik på Mary Fondens arbejde.

– Undersøgelsen viser bl.a., at når der er voksne vidner til partnervold, er det kun hvert tredje vidne, der handler på vold, hvorfor der ligger et stort potentiale i at få flere vidner til at reagere, når de er vidner til volden. Derfor har vi igangsat kampagnen stoppartnervold.nu, der også rummer en ny hjemmeside af samme navn, hvor vidner til partnervold kan få gode råd til, hvordan de skal reagere og hjælpe, siger kronprinsesse Mary i Mary Fondens “Året, der gik 2022“.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden