Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary nød at se Frederik blive fejret

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For kronprinsesse Mary var det noget helt særligt at opleve kronprins Frederik blive hyldet af danskerne på Amalienborg. Mary kiggede intenst på Frederik, mens han modtog danskernes hyldest på balkonen.

Danskerne elsker kronprins Frderik, og den af alle danskere, som elsker ham højest er kronprinsesse Mary. Kronprinsessen nød at opleve sin elskede mand blive hyldet på Amalienborg i anledning af 50-års fødselsdagen.

Hun stod flere gange på balkonen og studerede intenst den mand, der siden år 2000 har været hendes store kærlighed. Det var dybt bevægende at se kronprinsessen, mens hun stod og fulgte den glæde, som Frederik følte over at blive fejret af danskerne.

Kronprinsesse Mary kiggede varmt på sin mand flere gange under balkonfejringen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary var ved Frederiks side

Mary kom sammen med kronprinsparrets fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent ud på balkonen, kort efter kronprinsen var trådt ud klokken 12.00. Frederik var glad forat se de mange mennesker på slotspladsen og glad for at have Mary og børnene samt dronning Margrethe ved sin side. 

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret i aften klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen. Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot.

Glæd til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Gå på opdagelse i galleriet herunder med dejlige billeder af kronprins Frederik - fra dreng til mand:

GALLERI: Kronprins Frederiks liv i billeder (Foto: ALLER MEDIA, AOP og Steen Evald)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden