Søndag, 6. februar 2022 — af Marie Krakau

Kronprinsesse Mary og familien modtaget af sang med særlig betydning for dem

Prins Vincent, kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine, kronprinsesse Mary. 
Prins Vincent, kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine, kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsfamilien blev modtaget under fejringen af Mary af en særlig melodi.

Der var ikke overladt noget til tilfældighederne, da kronprinsesse Mary åbnede udstillingen "H.K.K. Kronprinsesse Mary 1972 - 2022" og afslørede nyt portræt af sig selv på Frederiksborg Slot i Hillerød i torsdags.

Allerede ved Marys ankomst, der udover kronprinsessens selv, talte kronprins Frederik og parrets tre yngste børn, prinsessse Isabella, prins Vincent og prinsessse Josephine, var detaljerne på plads fra Frederiksborg Slots side.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra slottets klokker blev der nemlig spillet den autralske "Waltzing Matilda", som ofte kaldes Australiens uofficielle nationalsang.

At det netop var denne sang, der spillede under den kongelige ankomst, var uden tvivl et bevidst valg med masser af betydning, som nok er tænkt som en hyldest til kronprinsessen, der er født og opvokset i Australien.

Udstillingen ser tilbage på hele kronprinsessens liv, herblandt opvæksten på Tasmanien i Australien.

Børnene nød det

Kronprinsparrets tre yngste børn nødt åbningen af udstillingen, og synes bl.a. at deres mors skoleuniform fra hendes skolegang i Australien var interessant.

De kongelige børn har et nært forhold til landet og har flere gange været med deres forældre i Australien, hvor kronprinsesse Marys tre søskende Patricia, John og Jane bor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden