Fredag, 30. maj 2014 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederik til grevens kæmpefest

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til 70-års fødselsdagsfest hos grev Ditlev
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til 70-års fødselsdagsfest hos grev Ditlev
Foto: Lars H. Laursen
Grev Ditlev Knuth-Winterfeldt havde fire kongelige på gæstelisten, da han holdt sin 70-års fødselsdagsfest på Rosendal Gods ved Fakse.

Både dronning Margrethe og prinsgemalen samt kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var blandt de mange fine gæster, der fejrede den populære greve torsdag aften.

Den gode Ditlev tog sammen med sin datter Amalie imod det kongelige firkløver og alle de andre, der kom til Rosendal Gods fra nær og fjern.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsparret kom et kvarter før regentparret, og både Mary og Frederik virkede helt og aldeles klar til festen, der indledtes med velkomstchampagne udendørs på en lidt kølig, men alligevel vejrmæssigt smuk aften.

Som de sidste gæster ankom dronning Margrethe og prinsgemalen. Grev Ditlev sørgede for, at dronningen følte sig velkommen og han introducerede stolt sin unge datter. Og så sørgede prinsgemalen for, at det hele blev herligt afslappet da han slog ud med armene og med det samme lykønskede sin gamle jagtkammerat med den store dag og den flotte fest, der ventede.

Det blev en herlig aften, hvor fødselaren, de kongelige og alle de øvrige gæster nød en vidunderlig tre-retters menu, fremragende taler samt dansevenlig musik serveret af et stort orkester.

Glæd dig til hele reportagen i BILLED-BLADET, der udkommer på tirsdag.

Dronning Margrethe hilser på dagens fødselar grev Ditlev
Dronning Margrethe hilser på dagens fødselar grev Ditlev

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden