Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik tyskerne til at klappe

Kronprins Frederik holdt galant papaplyen for sin smukke kone, kronprinsesse Mary, midt på gaden i München.

Kronprins Frederik holdt galant papaplyen for sin smukke kone, kronprinsesse Mary, midt på gaden i München.

Hanne Juul / BILLED-BLADET
I spidsen for en dansk erhvervsdelegation har kronprinsesse Mary og kronprins Frederik haft succes under arbejdsturen til Tyskland. Finalen på tredags-turen til Hamborg og München var helt forrygende.

Efter kronprinsparret havde deltaget i erhvervsfrokost i Løwenbraukeller for alle tyske og danske deltagere ved dagens sektorseminarer, trådte de udenfor for at tale med BILLED-BLADET og den tyske TV-station ZDF.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fortalte, at de var beærede over og glade for den måde, hvorpå de mange tyskere på gaden havde modtaget dem.

LÆS MERE: VIDEO: Kronprins Frederik overraskede kronprinsesse Mary i Tyskland

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik glade for teamwork

Dagen forinden i München sagde en tysk fan direkte 'jeg elsker dig' til kronprinsessen, og endda på dansk med bayersk accent. Sådan en erklæring gjorde naturligvis et stærkt indtryk.

Kronprinsen fortalte også, at han var godt tilfreds med det teamwork, som han og Mary havde leveret sammen med resten af den danske delegation. Og kronprinsparret fik endelig fortalt, at de glædede sig til at komme hjem til deres fire børn og fortælle lidt om oplevelserne i Tyskland. 

Da interviewet var ovre, vinkede Mary og Frederik farvel til de mange mennesker udenfor Løwenbraukeller, og alle klappede af kronprinsparret.  

Besøg på forskningsinstution

Sidste programpunkt inden afrejsen fra München var kronprinsparrets besøg ved Europas største forskningsinstitution med henblik på at bygge videre på instituttets eksisterende samarbejde med Danmark samt definere nye områder for et samarbejde.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blev under besøget introduceret til Fraunhofer Institute ved professor Alexander Verl og professor Jakob Rehof. 

Også på Fraunhofer Institute blev Mary og Frederik klappet ud af døren. Det var en passende og flot finale på en vel gennemført Tyskland-tur for kronprinsparret og den danske erhvervsdelegation. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden