Onsdag, 30. marts 2016 — af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik hjælper dronning Margrethe

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik bliver medværter for Mexicos præsidentpar, når de om 14 dage kommer på officielt besøg i Danmark.

Dronning Margrethe og prins Henrik er naturligvis værter, når Mexicos karismatiske præsidentpar, Enrique Peña Nieto og Angélica Rivera, kommer på officielt besøg i Danmark den 13. og 14. april.

Men eftersom præsidentparret dels har truffet kronprinsparret i 2013 under parrets officielle besøg i Mexico og også ligger tættere på kronprinsparret rent aldersmæssigt, vil det være kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der følger præsidentparret rundt under deres besøg i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Regentparret afholder statsbanket

Dronning Margrethe og prins Henrik tager imod de mexicanske gæster i Københans Lufthavn, når de landet, og derefter mere officielt på Fredensborg Slot. Det vil også være her, regentparret afholder statsbanket med middag og taler i Kuppelsalen om aftenen, efter den første dags besøg er slut. De ting, som præsident Enrique Peña Nieto og hans hustru Angélica skal se og opleve i Danmark, foregår sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

LÆS MERE: Spændende besøg i Mexico for Mary og Frederik

Således tager kronprinsparret med præsidentparret på besøg til Kronborg Slot og Museet for søfart i Helsingør.

Med kronprinsesse Mary i børnehave

Dagen derpå, torsdag den 14. april, følger kronprinsen med præsidenten til et såkaldt rundbordsmøde i Dansk Industri, mens kronprinsesse Mary tager præsidentfruen med til Børnehusene i Kokkedal. Her arbejder de nemlig intenst med det Fri For mobberi-projekt, som Mary Fonden og dermed kronprinsesse Mary står bag.

Kronprinsessen og præsidentfruen, der i Mexico er en kendt TV-personlighed, skal også sammen med deres mænd besøge Tjørnegaards Skolen i Gentofte, som arbejder med et progam, hvor bl.a. matematik og LEGO går op i en højere enhed. Samme aften er der returmiddag med hele den kongelige familie som gæster.

LÆS MERE: Glamourøse statsbesøg i Europa

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden