6. feb. 2016
Af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på direkte TV lørdag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Keld Navntoft, BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik dukker lørdag op i Tivolis Koncertsal til det direkte TV-show, der er afslutningen på Danmarks Indsamlingen. Det fem timer lange show på DR 1 bliver styret af Lise Rønne og Ulla Essendrop og masser af kunstnere og kendisser hjælper med at slå sidste års rekord.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kommer i aften for at bakke op og støtte Danmarks Indsamlingen, som de dog allerede har støttet økonomisk med et betydeligt beløb via deres fond, ligesom regentparret også har støttet indsamlingen økonomisk fra Dronning Margrethe og Prins Henriks fond.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festlook i 2015

Men kronprinsparret har også ønsket at medvirke personligt ved at møde op og overvære dele af det fem timer lange show, ligesom de vil hilse på nogle af de mange kunstnere og kendisser, der bidrager til Danmarks Indsamlingen, der finder sted for 10. Gang.

Ring til Mette Blomsterberg eller Bodil Jørgensen

Aftenens show, der sendes live, bliver ligesom tidligere et herligt mix af kendte stjerner og personligheder både på og bag scenen. Således kommer sangeren Christopher, CityBois og 'More Jacks' med bl.a Keld Heick i spidsen og optræder, mens andre kendte har sagt ja til at sidde i det såkaldte Call-center og tage imod bidrag fra folk, måske dig?, som ringer ind med små og store bidrag.

Stem på dine TV-favoritter og vind smukke smykker!

Her kan man være heldig at få kage-kreatøren Mette Blomsterberg i røret, eller måske Hilda Heick, Caroline Fleming, statsminister Lars Løkke Rasmussen eller Bodil Jørgensen og andre kendte, der alle hjælper. Forhåbentlig slår de sidste års rekord på lidt over 100 millioner kroner.

Lise Rønne og Ulla Essendrop styrer showet

Danmarks Indsamlingen, der har kørt på net, DR radio og TV hele ugen op til kulminationen i aften, bliver styret af værterne Lise Rønne og Ulla Essendrop, og de sørger også for, at aftenen bliver krydret med indslag om de mennesker og de lande, som lever i ekstrem fattigdom. Det er temaet for Danmarks Indsamlingen, som 12 humanitære organisationer står bag, klar til at hjælpe de millioner af mennesker, som lever på sultegrænsen hver eneste dag.

Læs mere om: