Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik rejser til USA

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsparret besøger Washington og Boston, når de i slutningen af september fører an i et dansk erhvervsfremstød i USA.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik leder fra den 27.-30. september en dansk forretningsdelegation til Washington og Boston i USA.
 
 
Kronprinsparret skal sammen med danske og amerikanske forretningsfolk deltage i flere store møder, men der bliver også tid til hygge og lidt fest.
 
 

Til bal med de kongelige

Der er således reception på den danske ambassade i Washington, ligesom der er planlagt et såkaldt Grand Ball. Den store gallamiddag betyder, at kronprinsessen skal trække i den lange balkjole, og at kronprins Frederik kommer i skarpt dress.
Dermed kan man godt forvente sig noget af en ekstraordinær oplevelse, ligesom det var tilfældet til Grand Ball i New York City under det kongelige besøg dér i 2011. Dengang henrykkede Mary og Frederik ved at indtage dansegulvet og vise, at de på alle måder svinger godt sammen.
 
 

Vigtige spydspidser

USA vurderes til at være et marked med mange muligheder, men også et stort marked, der kan være udfordrende at slå igennem på for danske virksomheder. Derfor er det af største betydning, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er med som spydspidser.
 

Erfaring fra Harvard

Delegationen får adgang til de bedste folk på markedet i forhold til fødevarelovgivning og mærkningsregler. Der er desuden målrettede virksomhedsbesøg hos repræsentanter fra Walmart på programmet. Og så bliver der også mulighed for at møde specialister fra Harvard. Netop Harvard i Boston kender kronprinsparret ganske godt. Frederik har gået på universitetet, og kronprinsessen har for nylig fulgt et intensivt lederkursus samme sted. 
 
 
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden