31. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik varmer op til travl januar måned

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
I aften skal der festes overalt i landet, når 2017 bliver til 2018. Også kronprinsesse Mary og kronprins Frederik skal sikkert nyde en god og festlig aften som optakt til en meget travl indledning på det nye år.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kan sammen med deres børn nyde en skøn nytårsaften som en perfekt opladning til en herligt travl januar måned. Der bliver virkelig gang i den fra starten af 2018, når kronprinsparret allerede den 1. januar deltager i nytårstaffel på Amalienborg. Herefter følger nytårskure, og så tager Mary og Frederik hul på deres officielle arbejdsopgaver.

Kronprins Frederik til stor sportsfest

Kronprins Frederik går nok allerede og glæder sig til at deltage i DR's Sportgalla i Herning den 6, januar. Her vil Frederik være med til at fejre et helt fantastisk sportsår 2017 og samtidig møde mange af de stjerner, som har hentet medaljer, mesterskaber og hæder til Danmark.

Kronprinsesse Mary skal til Roskilde

Kronprinsesse Mary har den 12. januar en vigtig opgave på sin kalender, når hun drager til Roskilde for at deltage i en officielle åbning af et nyt Julemærkehjem, Liljeborg. Det er altid noget særligt for kronprinsessen, når hun får muligheden for at sætte fokus på børns trivsel, så det er på mange måder en god opgave at tage hul på året med.

Prinsesse Josephine og prins Vincents fødselsdag

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er det vigtigste i januar dog nok en helt privat begivenhed. Den 8. januar fylder deres tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent syv år, og det skal naturligvis fejres med manér. Den dobelte fødselsdag plejer familien at fejre i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg, og dronning Margrethe plejer at komme forbi med et par gaver.

Læs mere om: